Vedonlyönti ohjeita alkuun

Alkuun muutama sana vedonlyöntiin. Olisin useita satoja, ellen tuhat euroa enemmän voitolla, jos minulle olisi joku kirjoittanut ohjeet aloittamiseen.

1. Päätä päiväbudjetti jonka voit hävitä.
Voit ottaa päiväkohtaiseksi rajaksi esim. 10€
Itselläni se on nykyisin 100€ per päivä. Käytän itse "tappiopankkia" jonne "talletan" voittorahoja tappiopäivän varalle. Oman tappiopankkini saldon pidän tuhannessa eurossa.
Esimerkiksi: Jos tänään häviän pelibudjettini 100 €, on tappiopankkini saldo silloin 900€.
Huomenna budjettini on sama 100 € ja vedonlyöntien alkaessa pankin saldona 800 €.
Jos huomenna illalla olen tuloksessa 290€, laitan tappiopankkiin tuon 200 saan sinne saldoksi taas 1000 € ja olen 90 € voitolla. Seuraavan päivän saldo illalla on 140 €, eli saan voittoa 40 € ja tappiotilin saldo pysyy taas tuhannessa eurossa. Voin siis hävitä kymmenen päivän aikana pankkini saldon, mutta minulla ei ole koskaan ollut niin montaa tappiopäivää putkeen. Kerran on saldo käynyt neljässäsadassa, mutta voitoilla nostin sen taas tuhanteen. Pikkuhiljaa voittojen kasvaessa voi alkaa kasvattaa tappiopankkia ja alkaa pelata isommilla summilla, tosin mahdolliset häviötkin ovat silloin isompia.

2. Älä luule että voit voittaa hävityt rahat samantien takaisin.
Alussa hävisin rahaa ja ajattelin että sijoitan ison summan ja "tienaan" hävityt rahat yhdellä vedolla takaisin. Sellainen ei onnistu, tai jos onnistuu, on hemmetin hyvää tuuria. Tienaan mieluummin varmaa rahaa kuin tuurilla.

3. Hyväksy tappiopäivät.
Niitä tulee, mutta niitä ei tule kymmentä päivää putkeen. Siksi käytä tuota "tappiopankkia" ja ole valmis häviämään vain päiväbudjettisi verran.

4. Hajauta vedot.
Pelaa mieluummin kymmenen 10 €:n vetoa kuin yksi satasen veto.

5. Varmoja vetoja EI ole.
95% varmoja vetoja on, ja niillä sitä voittoa tienataan. Livevedoissa voi voittaa pienillä kertoimilla nopeaan tahtiin, mutta pelejä kertyy ainakin minulle päivän aikana monesti yli sata. Vaatii pitkää keskittymistä ja nopeutta, mutta onhan tässä aikaa.

6. Sinivalkoiset lasit pois silmiltä!
On tietysti isänmaallista sijoittaa rahat aina suomalaiseen urheilijaan, uskoen sokeasti hänen voittoonsa, mutta rikastumaan sillä ei pääse. Rahoistaan vain pääsee eroon. Olen tienannut esim. Jarkko Niemisen ja Kimi Räikkösen avulla paljon rahaa lyömällä vetoa heitä vastaan. Tilastot, tämän hetkinen tilanne, olosuhteet, vastustajat ja kaikki muu tulokseen vaikuttava on paljon tärkeämpää kuin se lippu jota kilpailija edustaa. Minulle Jarkko Nieminen ei ole suomalainen urheilija, vaan pelkästään yksi nimi vedonlyöntisarakkeessa.

Näillä eväillä mennään. Nyt livevetojen pariin ja tienaamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti