Pari voiton päivää

Kyllä pitäisi jo oppia että pienillä panoksilla ja pienillä kertoimilla saatu tuotto on ihan samanarvoista kuin ison panoksen pikavoitto. Tuossa meni yksi päivä vetojen parissa nollatuloksella. Putosin satasen alkusijoituksesta neljäänkymppiin monta kertaa ja nousu takaisin sataseen kesti monta tuntia ja kymmeniä vetoja. Lopulta päätin lopettaa saldon näyttäessä 102,45, eli koko päivän ja illan ahkerointi tuotti voittoa 2,45 € ! Ei hyvä.

Toissapäiväinen ahkerointi tuotti sitten jo paremman tilin. Ei tullut kuin yhdeksän hutivetoa noin 80:stä pelatusta ja voittoa 192,88. Löysin kolme tasaväkistä tennispelaajaa ja livevetojen avulla nopeat pelit takasivat tasaisen tuloksen. Eilen oli vähän samanlainen päivä voitollisesti, mutta keskityin vain muutamiin peleihin tenniksessä. Löytyi kaksi peliä jossa toinen oli lähes murskaavan ylivoimainen ja keskityin niihin. Koska toisen pelaajan pelivoitot olivat melkein varmoja, pelasin vaihteeksi 70-80 € panoksilla, kertoimien vaihdellessa 1.16 - 1.22 välillä. Vajaat parikymmentä vetoa ilman häviötä sai minut lopettamaan ennen kuin tulisi tappio. Saldo 326,82, eli voittoa 226,82 €. Ei oikein näytä vielä miljoonalta, mutta jos katsoo vaikka viimeistä viittäsataa vetoani, voi laskea että niistä noin 90 % on ollut voitettuja vetoja. Pitäisi vain uskaltaa alkaa kasvattamaan päivittäistä alkupanosta satasesta vaikka 150:een euroon ja siitä kahteensataan.

2 kommenttia:

  1. Katsos vaan. Jollain toisellakin vähän samanlainen systeemi käytössä.

    Minä olen harjoitellut noita n. 2 vuotta nyt mutta täytyy sanoa että tilanne on muutaman satasen miinuksella mutta pitäähän niitä oppirahoja maksella. Ehkä jo vuoden päästä siis rupeaa hieman jäämään voitollekin.

    Missä pelaat? Mulla on toi unibet valittu paikaksi.

    VastaaPoista
  2. Kauan sitten olet tämän kirjoittanut. Vieläkö seuraat sivuja vaikka en ole vähään aikaan päivittänyt?
    Kyllä alussa olin suurestikin miinuksella ja loppukuukausi meni aina vähiä rahoja pihistellen.
    Unibet on minullakin hyväksi havaitu. Vetoja pystyy seuraamaan livekuvan avulla suoraan pelipaikalta.

    VastaaPoista