Vuoden paras pelipäivä

Eilen taisi olla tämän vuoden tuottoisin päivä. Yhteensä reilut sata livevetoa tuotti puhdasta voittoa mukavat 411,82 €. Jos jokainen päivä olisi tuollainen, se tietäisi sellaista 12300 euron kuukausituloa. Olettaen tietenkin että jaksaisi harrastaa joka ikinen päivä, sunnuntaisinkin. No, koska tappiopäiviäkin tulee luonnollisesti, en vielä pääse tuollaisiin tuloihin. Tulevaisuudessa ehkä sitten.
Tällä hetkellä pelibudjettini päivää kohden on 200 € ja suunnitelmissa on kasvattaa sitä viidellä kympillä jälleen. Alkaa jo näyttää hyvältä.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi23.41

    Tuuripeliä. Jos sen sijaan teet näin, olet varma voittaja. Jos tulosi ovat pienet, sijoita ensin kaikki irtorahasi Seligsonin Global brands- ja Global pharma -rahastoihin. Kaikki irtorahasi. Aina kun on mahdollista. Siellä pikkurahat saa poikimaan hyvin. Kun rahat ovat karttuneet tarpeeksi, vaikkapa kymppitonniin asti (ja ne tekevät sen varmasti), otat ne pois rahastoista ja sijoitat Thaimaan ja Turkin osakkeisiin (tai mitkä nyt sillä hetkellä ovat ne tuottoisimmat), ja siitä alkaa raju vaurastuminen. Tällä hetkellä Thaimaa ja Turkki tuottavat hirviömäisiä voittoja.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi13.39

    Vedonlyönti ei ole mitään tuuri peliä vaan taitopelien jos et tiennyt sit ite olen sitä pelannut 10 vuotta ja mitä enemmän sitä pelaa sitä paremmaksi tulee..... ja siellein

    VastaaPoista